Sunday, November 29, 2009

WHAT AM I THINKING!



THIS IS ONE OF MY SONS BEDROOMS, HIS COMPUTER EBAY ROOM NOW, DONE IN COCOA TRUFFLE & WHY I CHOSE IT. I WOULD'VE MOVED IN IT, BUT WAS KICKED OUT AFTER THE MONTHS LONG DECORATING PROCESS, SEE HOW HE IS LOL


AS IF I DON'T HAVE ENOUGH TO DO, I'M REDOING MY KITCHEN, FLOORING, CUPBOARDS, ACCESSORIES. FIRST I PICKED A COLOR THEN I CHANGED IT. IT WAS GOING TO BE APPLE GREEN CUPBOARD DOORS,(CURRENTLY THEY'RE BLACK), BUT I THOUGHT ABOUT THE ROOM I DID FOR MY SON IN COCOA TRUFFLE & EVERYONE FELL IN LOVE WITH IT, SO TODAY I PULLED OUT SOME FABRIC & ACCESSORIES, PUT THEM IN THE KITCHEN & DECIDED UPON THE LOOK; WHO KNOWS WHAT IT'S GOING TO LOOK LIKE, BUT CAN'T WAIT & HOPE IT DOESN'T HANG IN LIMBO TOO LONG AS I HAVE SEVERAL ROOM REDOS TO DO FOR OTHER CUSTOMERS, NOT TO MENTION CHRISTMAS DECORATING FOR OTHERS & THE MOVIE THING GOING ON. THAT TRIP TO FRANCE IS LOOKING BETTER & BETTER C'EST LA VIE.







BEFORE & AFTER TO FOLLOW SOON! I'M ONLY ONE WOMAN :)

4 comments:

Dee@FrenchBleuVintage said...

Yipes - You ARE a busy lady. But what a life!!! Isn't it fun finally doing what you love? I just opened a web store recently and am meeting the most fabulous people that I didn't even know existed - at least not in my neck of the woods. Your "paint it white" philosophy is spot on. Lovely stuff - Thank you for the inspiration~ its what keeps us going.

Dee@ Frenchbleuvintage

The Summer Kitchen Girls said...

The name alone is wonderful! Chocolate Truffle...then add brown transferware - lovely!!
Hope all is well with you :) feeling better we hope!!

Cathy Cobblestone said...

I love your choices - I think they will be BEAUUUUUTTTIFUL! However, you have picked a very busy time to redo a kitchen - all I can say is - Good luck girlfriend! I know you can do it! Merry Christmas! Cathy

Tamara Jansen said...

Now that is gonna look GORGEOUS! I think my son is needing my help painting his room too. Maybe I'll offer my painting expertise as a christmas present :)